Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Muresinfo - Publicitate

 

Publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Despre MuresInfo  
Parteneri MuresInfo  
Publicitate  
Informatii utile  
Contact  
Feedback  
370 de zile de teroare  
Reducerea costurilor la intreținere  
Ce putem face pentru a plati mai putin la intretinere  
British Documentary  

Cautare


Va recomandam
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Publicitate

 

 


Oferta de publicitate

MuresInfo pune la dispozitia celor interesati spatii de reclama cu o rata de vizualizare ridicata. Daca te adresezi publicului muresean sau celor interesati de acest judet (turisti, vizitatori, oameni de afaceri), MuresInfo este locul ideal pentru a-ti promova oferta.

Oferta noastra cuprinde mai multe instrumente:

A. Bannere publicitare

I. Banner 468 x 60 pixeli
Nr. de bannere disponibile: 10 (prin rotatie)
Localizare: homepage, langa logo MuresInfo
Rata de vizualizare: maxima
Durata minima de închiriere: 1 luna
Cost: Contactati-ne!

Va oferim posibilitatea rezervarii spatiului publicitar prin exclusivitate, fara rotarea bannerului dvs. cu alte bannere - Contactati-ne!

II. Banner 120 x 80 pixeli
Nr. de bannere disponibile: 10-15
Localizare: homepage, lateral jos stânga+dreapta
Rata de vizualizare: maxima
Durata minima de închiriere: 1 luna
Cost: Contactati-ne!

III. Banner 120 x 80 pixeli
Nr. de bannere disponibile: în limita paginilor care alcatuiesc MuresInfo
Localizare: interiorul portalului MuresInfo, lateral stânga
Rata de vizualizare: în functie de continutul paginii
Durata minima de închiriere: 1 luna
Cost: Contactati-ne!

IV. Banner popup 300 x 300 pixeli
Nr. de bannere disponibile: 1
Localizare: la deschiderea paginiii
Rata de vizualizare: maxima
Durata minima de închiriere: 1 sapamâna
Cost: Contactati-ne!

B. Rubrica „Spot”

Este cel mai direct mod de a-ti promova oferta prin intermediul MuresInfo. Fiind un catalog online de produse si servicii, SPOT aduce în atentia vizitatorilor companiile partener MuresInfo. Publicarea acestor produse în cadrul acestei rubrici este conditionata de acordarea unui procent de reducere celor care se prezinta la sediul firmei tale cu un cupon MuresInfo care dovedeste calitatea de membru al Clubului MuresInfo.

Cum functioneaza „SPOT”?

Primul pas este de a contacta echipa MuresInfo si a stabili produsul/produsele sau serviciile pe care doresti sa le promovezi. Se stabileste procentul de reducere la fiecare produs precum si comisionul acordat MuresInfo, apoi se stabileste durata valabilitatii promotiei. Trebuie stiut ca „SPOT” contine de fapt doua sectiuni: sectiunea de pe prima pagina contine pozele a trei produse „cârlig” care trimit spre paginile dedicate fiecarui produs în detaliu, precum si o sectiune în interior, denumita „Alte produse”, unde sunt afisate restul produselor.

C. Sondaje de opinie personalizate

Este un alt instrument de marketing pus la dispozitia ta de catre MuresInfo. Se pot comanda sondaje de opinie dedicate unui produs sau serviciu anume, pentru atragerea publicului recomandându-se oferirea unui premiu.
Durata minima de închiriere: 1 luna
Cost: 10€

D. Alte posibilitati de promovare a ofertei tale includ organizarea de concursuri cu tematica personalizata (de ex.concurs foto avand ca premii produse oferite de compania X, albume foto, filme sau developare gratuita), concursuri de fidelitate (de ex. trimiterea de catre participanti a unor e-mail-uri care sa descrie caracteristicile anumitor produse prezentate pe paginile MuresInfo, urmând sa se traga la sorti castigatorul unui produs oferit de compania în cauza), precum si alte modalitati de promovare a produselor si serviciilor tale.

Orange
_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European