Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Contracte de munca HOSTESS

Poziţii: 10

Ţara: Italia

Oraş: Adria

Tip post: full time

Salariu: 1500 - 2300 euro

Data expirării: 25/08/2011

Descriere job

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom din Brasov avizata de Ministerul Culturii cu o vechime de peste 9 ani in domeniu, selectioneaza fete/doamne (peste 18 ani) cu aspect placut pentru contracte de munca, HOSTESS intr-un frumos club din orasul Adria la 60 km de Venetia-Italia.
Toata munca consta in a sta la masa cu clientii si a conversa cu ei. Timpul adica 15 minute de stat in conversatii cu un client inseamna o consumatie.
Cu cat se realizeaza mai multe consumatii (seturi de 15 min) cu atat venitul este mai bun.
Veniturile sunt, aprox. 1.500-2.500€/luna, in functie de numarul de consumatii realizat la doua saptamani. Salariul se plateste la fiecare doua saptamani. Se pot da avasuri la nevoie si dupa caz.
Cazarea si transportul loco asigurate si gratuite.

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom avizata de Ministerul Culturii si de portalul Tjobs.ro selectioneaza hostess/dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte de munca deosebite de bune si sigure in superba zona de litoral:
ITALIA-orasul FASANO(aprox 50 km de Bari).
Se sta la masa cu clientii in conversatii/consumatii si cine doreste si danseaza.
-1consumatie fara alcool(10 min)-1 Euro
-1 sampanie(60 min.)-10 Euro
La alegere:
-hostess, salariu fix 40 Euro/zi
-dansatoare, salariu fix 50 Euro/zi.
Venituri foarte bune, aprox. 2.000-4.000€/luna, in functie de experienta si munca depusa.Permis de munca min 3 luni. Nu este obligatoriu ptr inceput lb Italiana.
Nu percepem comision dar cerem maxim de seriozitate.

Cerinţe job

Contract de munca min 3 luni cu posibilitate de prelungire cu acordul ambelor parti. Limba italiana nu este obligatorie pentru inceput. Daca doriti mai multe detalii intrati pe site sau sunati la nr de telefon afisat.
Nu percepem comision dar rugam maxim de seriozitate.
Cerinte job: peste 18 ani, aspect fizic placut, comunicare si comportament bun, pozitiva, ambitioasa, fara cazier judiciar si apta medical.
Nu percepem comision dar rugam maxim de seriozitate.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European