Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Ştirile zilei

 

Ştirile zilei

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Ştirile zilei  
Horoscop  
Imaginea zilei  
Sărbătoriţii zilei  
Link-ul zilei  
Azi in istorie  
Motto - ul zilei  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


16.11.2008

Un puternic incendiu a cuprins duminică după amiază hala de producţie a Fabricii de mobilă „Industrial Group”, din localitatea harghiteană Hodoşa.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita au declarat că, s-a acţionat cu patru austospeciale de intervenţie de la detaşamentele din Topliţa şi Gheorgheni. De asemenea, la faţa locului s-au aflat şi membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Incendiul s-a manifestă violent şi a cuprins o suprafaţă însemnată din hala de producţie. Un martor ocular a afirmat că focul ar fi izbucnit în urma unei explozii puternice la centrala termică a fabricii. Până când incendiul nu va fi lichidat pompierii nu vor face publice cauzele care au dus la izbucnirea incendiului. Potrivit primelor informaţii nu au fost înregistrate victime. Proprietarul fabricii a declarat că îi este greu să facă o evaluare exactă a pagubelor, dar în hala cuprinsă de flăcări se aflau utilaje extrem de scumpe, abia montate, care valorează aproximativ un milion de euro. El a ţinut să precizeze că utilajele sunt asigurate dar ele abia au fost instalate şi va dura mult până când vor fi înlocuite. La fabrică sunt angajaţi 330 de muncitori şi din fericire nimeni nu a fost rănit. Incendiul a cuprins hala de prefabricate a fabricii de mobilă din Hodoşa, la faţa locului acţionând, în prezent, cinci maşini de pompieri. Deocamdată nu se cunoaşte cauza exactă a incendiului.
Ioana Dima
16.11.2008

Un român care făcea parte dintr-o reţea de trafic de droguri din Olanda a fost sechestrat şi torturat de membrii grupării pentru că nu a predat trei kilograme de stupefiante pe care le-a adus din Brazilia.

Potrivit Poliţiei Române, în 26 octombrie 2008, un bărbat din judeţul Covasna a sunat la Serviciul de Urgenţă 112, sesizând faptul că fratele lui este ţinut ostatic în Amsterdam de către persoane necunoscute, în contul unei datorii.
Fratele şi soţia bărbatului le-au declarat poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna că au fost sunaţi pe telefonul mobil, din Amsterdam, de o femeie care le-a spus că persoana sechestrată datorează 90.000 euro, contravaloarea a trei kilograme de droguri pe care acesta le-a adus din Brazilia şi nu le-a predat.
Poliţia Română a informat autorităţile olandeze, care, în 30 octombrie, au a descins la locuinţa unde era sechestrat românul, reuşind eliberarea lui. Acesta avea mai multe leziuni grave la nivelul membrelor inferioare, fiind internat de urgenţă într-o unitate medicală.
În urma acţiunii au fost arestaţi trei români şi doi nigerieni, iar în urma percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecţilor au fost descoperite importante cantităţi de droguri şi sume de bani ce au fost confiscate, precizează Poliţia Română.
Sursa: Mediafax
16.11.2008

4.127 de candidaţi au participat duminică la examenul de rezidenţiat.


3.975 sunt absolvenţi din reţeaua Ministerului Sănătăţii Publice, a declarat pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie \'Carol Davila\' din Bucureşti.
În acest an, există 2.327 de posturi cu locuri la medicină, la medicina dentară sunt 66 de locuri pentru care s-au prezentat 220 de candidaţi, în timp ce la secţia farmacie sunt 70 de locuri şi 73 de candidaţi.
Examenul a constat dintr-un test grilă, şi a cuprins 200 de întrebări. Pentru a intra la clasificare, candidaţii trebuie să răspundă la peste 60% dintre întrebări.
Prof. dr. Florian Popa a precizat că se face o corectură electronică în sală, în faţa candidaţilor, după care lucrările sunt duse la centrul de perfecţionare din sistemul de sănătate unde urmează o a doua corectură, tot electronică.
În 24 de ore, va urma o perioadă de contestaţii, iar repartiţia va avea loc miercuri, 19 noiembrie.
Sursa: Agerpres

16.11.2008

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe pune la dispoziţia comercianţilor 20 de căsuţe din lemn, care au energie electrică, pentru a-şi vinde marfa la un târg de Crăciun.

Acesta se va desfăşura în perioada 15 – 24 decembrie, în Piaţa Libertăţii.
Organizatorii târgului caută comercianţi, asociaţii, fundaţii pentru comercializarea produselor predominant tradiţionale, precum obiecte decorative şi ceramică, obiecte de artă, jucării din lemn, îmbrăcăminte în stil tradiţional, papetărie şi cărţi, decoraţiuni florale, produse din piele şi tricotaje, mâncăruri şi băuturi calde, dulciuri de sezon.
Sursa: Mediafax

Alegeţi altă dată din arhivă:


_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European