Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: JOBURI in domeniul hotelier

Poziţii: 100

Ţara: Anglia (Marea Britanie)

Oraş:

Tip post: full time

Salariu: 1000 - 1200 lire

Data expirării: 08/10/2011

Descriere job

Recrutam pentru munca in Marea Britanie: SEF RESTAURANT, BARMAN SEF, RECEPTIONER SEF, OSPATAR/OSPATARITA, MENAJERE, AJUTOR DE BUCATAR, MUNCITOR NECALIFICT IN BUCATARIE, GRADINAR.
Programul se desfasoara pe o perioada de 12 luni in care candidatul admis va lucra si va studia in Marea Britanie.
Termenii si conditiile programului:
Agentia partenera din Anglia va actiona in numele candidatului pentru a obtine urmatoarele:
-participarea la cursuri printr-o companie de training acreditata
-plasarea la un loc de munca la care angajatorul permite angajatului sa urmeze cursurile la loculde munca,in timpul programului de lucru
-cazarea candidatului cat mai aproape de locul de munca(daca nu chiar la locul de munca). Agentia va informa candidatul despre costurile si platile lunare existente.
Odata ce candidatul a ajuns in Anglia si a inceput cursurile,agentia ii ofera asistenta 24 de ore. De aseamenea,agentia se ocupa si de demersurile pentru obtinerea yellow cardului(taxa este de 210 lire,platibila o data cu prima transa de 400 lire),iar dupa 12 luni se ocupa si de obtinerea Blue Cardului.
Dupa inceperea procesului de plasare agentia din Marea Britanie va emite o factura de 1610 lire care se plateste astfel:
-prima transa de 610 lire se plateste o data cu trimiterea dosarului(210 lire sunt pentru Yellow Card. 400 lire sunt returnabili daca in termen de 6 luni candidatului nu i se ofera un loc de munca potrivit. Candidatul ii poate retrage dupa 10 saptamanai)
-dupa gasirea locului de munca,candidatul primeste scrisoarea de oferta. Odata cu scrisoarea semnata,candidatul va face si a doua plata de 400 lire(angajatorul va inscrie acum candidatulla compania de training)
-a treia plata de 400 lire sa va face la 40 de zile calendaristice dupa ajungerea in UK.
Plata comisionului catre agentie(200 Euro +TVA) se va face odata cu a doua transa de 400 lire.

Cerinţe job

-limba engleza cel putin la nivel conversational
-experienta in domeniu constituie un avantaj.
-seriozitate
-lipsa antecedentelor penale si interdictiilor de parasire a tarii.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European