Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Ingrijitori persoane varstnice

Poziţii: 80

Ţara: Anglia (Marea Britanie)

Oraş: Mai Multe Locatii

Tip post: full time

Salariu: 1000 - 1800 lire

Data expirării: 19/08/2011

Descriere job

Agentia Danfil Company se bucura de un real succes in desfasurarea programului Health Care Assistant,ďż˝ in ANGLIA. Proiectul a fost demarat in Ianuarie 2007, odata cu intrarea Romaniei in UE, numarand in prezent peste 800 de infirmieri plasati cu succes.
Datorita stransei colaborari cu agentia partenera din Marea Britanie numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed-back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.
Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarta multa rabdare si dedicare.
Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.
O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.
Responsabilitatile Health Care Assistant-ului / Infirmierului:
• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul,
• supravegherea starii de sanatate,
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
• acordarea primului ajutor,
• gestionarea resurselor alocate,
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.

Cerinţe job

Limba straina: Engleză: Mediu
Cerinte:
La acest program pot aplica persoanele care:
• au varsta intre 18 – 50 ani (exceptie intre 50 - 55 ani, pentru cei cu lb. Engleza foarte buna);
• au cunostinte de nivel cel putin conversational - limba engleza;
• nu au cazier judiciar;
• sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
• nu este necesara experienta, dar constituie avantaj.
Conditiile de lucru:
Se lucreaza in azile private de batrani, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.
Salarizarea minima este de: 6,00 Lire Sterline / ora. Salarizare aproximativa: 960 - 1.728 Lire Sterline /luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte.
Numar de ore lucrate pe saptamana : minim 40 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana.
Cazare:
Este identificata si pusa la dispozitie de angajator insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire/ luna.
Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii salariului.
Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca.
Masa :
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor in cadrul azilului odata cu mesele oferite celor rezidenti. Exista si cazuri in care angajatorul nu ofera masa, insa aceste cazuri sunt foarte rare.
Locatii de munca:
Azile de batrani sunt pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.
Perioda contractului de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si pot incepe imediat.
Plecarea se face in maxim 3 saptamani, in functie de data la care sunteti disponibil/a.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European